Husen på vårt lanthotell

Smålandstorpet är ett adults only lanthotell och vi välkomnar gäster från 15 år till vårt hotell i Småland. Vi har fyra vackra hus: Gamla Torpet, Ladugården, Gamla Garaget och Hemligheten. Hemligheten ligger ”off grid” och kräver en promenad på ca 800 m enkel väg.

Gamla torpet

Gamla Torpet är ett ombonat litet timmerhus från 1850-talet, med mossa mellan stockarna. När du öppnar den låga dörren kliver du in i ett rum där taket går upp i nock. Genom det spröjsade lilla fönstret ser du din privata trädgård och längre bort getterna som betar på ängen.

Läs mer

Ladugården

Varmt välkommen till vår vackra Ladugård om 80 kvm, med anor från 1850-talet! När du öppnar dörren möts du av en härlig rymd, takhöjden är enastående och ljuset faller in genom ett stort gavelfönster.

Läs mer

Gamla garaget

När du öppnar dörren till det gamla traktorgaraget möts du av modern design i klassisk stil. Den generösa takhöjden och de vita ohyvlade träväggarna harmonierar väl med det gröna köket.

Läs mer

Hemligheten

Hemligheten är en timmerstuga byggd 2017, med stort panoramafönster ut mot en fantastisk vildmosse! Stugan är helt ”off grid”, där finns inget WiFi, inget rinnade vatten eller elektricitet.

Läs mer