Våra hus

Smålandstorpet är ett ”adults only-hotell” (åldersgräns 15 år).

Vi har fyra olika boendealternativ: Gamla Torpet, Ladugården, Gamla Garaget och Hemligheten.

Hemligheten ligger ”off grid” och kräver en promenad på ca 800 m enkel väg.

Gamla torpet

Gamla Torpet är ett litet ombonat timmerhus från 1850-talet, med mossa mellan stockarna. Det är numera omgjort till ett bekvämt och mysigt boende med golvvärme. 

När du öppnar den låga dörren kliver du in i ett rum där taket går upp i nock. Genom det spröjsade lilla fönstret ser du din egen privata lilla trädgård och längre bort ser du getterna beta på ängen.

Läs mer

Ladugården

Varmt välkommen till vår vackra Ladugård med anor från 1850-talet! När du öppnar dörren möts du av en härlig rymd, takhöjden är enastående och ljuset faller in genom ett stort gavelfönster. Här kan du laga mat i det stora ljusa lantköket, sova ostört i sovrummet en trappa upp och sedan ta en skön dusch i det fräscha badrummet.

Läs mer

Gamla garaget

När du öppnar dörren till det före detta traktorgaraget möts du av en modern och samtidigt klassisk design. Den generösa takhöjden och de vita träväggarna harmonierar väl med det gröna köket som är designat i en lantlig stil. Här sover du gott i en kingsize-säng en halvtrappa upp.

Gamla Garaget renoverade vi som ett pandemiprojekt under 2020. Gamla Garaget ligger i samma länga som Ladugården, men väl åtskilt från den.

Läs mer

Hemligheten

Hemligheten är en timmerstuga byggd 2017, med stort panoramafönster ut mot en fantastisk vildmosse! Stugan är helt ”off grid”, där finns inget WiFi, inget rinnade vatten eller elektricitet.

Läs mer