Paketerbjudanden

Lilla Bastupaketet

Bo en natt i vårt mysiga boende ”Gamla Garaget” och upplev en kväll i en vedeldad bastu utan andra grannar än naturen. Vår bastu ligger avskilt och med bekväm närhet till sjön där det finns brygga och möjlighet att ta sig ett dopp. Vårt mysiga hotell i småland erbjuder en unik och avkopplande upplevelse i naturskön miljö.

Detta ingår:

  • En matig kvällsmacka
  • Bastun är varm vid överenskommen ankomsttid. Ved och handdukar ingår.
  • Övernattning i ”Gamla garaget”
  • Frukost – Hembakat bröd med pålägg, yoghurt med müsli, juice, kaffe/te samt närproducerade ägg. Vi kommer ut med frukosten till er i en korg.
Boka!

Pris

Pris 2.490 SEK för två personer (ålder 15+).

Incheckning är från klockan 15.00

En natt i Hemligheten

Boka en ”hemlighet”! Ni checkar in (efter klockan 15) i vårt lilla nybyggda hus med stora glaspartier mitt ute i skogen, med vacker utsikt över en bäck.  När ni kommer får ni kaffe/te och kanelbullar. Ni får middagen och frukosten serverade i huset. Antingen äter ni inne eller ute på den fina uteplatsen precis framför huset. Det finns brädspel, levande ljus och fågelkvitter samt ett fräscht och nybyggt utedass. En kamin finns också.

Frukost: Hembakat bröd, yoghurt med müsli, juice, kaffe/te samt närproducerade ägg.

Tvårätters middag: Tjälknöl på älg, potatissallad och örtsås. Vanilj pannacotta med skogshallon.  Loka mineralvatten ingår. Medtag gärna egen dryck då vi saknar alkoholtillstånd.

Boka!

Pris

3490 SEK för 2 personer (ålder 15+).

Incheckning är från klockan 15.00.